Αρχική Σελίδα

TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY

Εταιρικό Προφίλ
Συνοπτική εισαγωγή:

 

Το εργοστάσιο μηχανημάτων ορυχείου Tangshan είναι ειδικευμένος κατασκευαστής που παράγει τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού για μεταλλείας, τα οικοδομικών υλικά μεταλλουργίας, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και το σχέδιο και την κατασκευή των πλήρων συνόλων υλικών άμμου και αμμοχάλικου, και το σχέδιο και την κατασκευή της ξηράς απαλλαγής εντοιχιζόμενων τμημάτων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1971 και μετατράπηκε σε κοινή επιχείρηση αποθεμάτων το 1997.

 

Η επιχείρηση καταλαμβάνει περισσότερα από 50 στρέμματα, με τα συνολικά προτερήματα 90 εκατομμύρια yuan και περισσότερων από 200 υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμοσμένης μηχανικής 96 και του τεχνικού προσωπικού.

 

Εξοπλισμός διάφορης επεξεργασίας και δοκιμής: 8 μέτρα, 5 μέτρα, κάθετοι τόρνοι 4 μέτρων, 8 μέτρα, 5 μέτρα, 3,15 μέτρα συνδέουν τη μηχανή διεύρυνσης με φρέζα, 6 μέτρα μηχανών πλανίσματος, τρυπώντας μηχανή ακρίβειας, μέση απόσβεση συχνότητας και άλλοι μεγαλύτερος εξοπλισμός επεξεργασίας και αυτόματη συγκόλληση, υπερηχητική συγκόλληση περισσότερα από 300 σύνολα ανιχνευτών ρωγμών, μηχανών υλικής δοκιμής W15-23, συσκευών δόνησης γήρανσης, κ.λπ.

 

Τα κύρια προϊόντα είναι: τα διάφορες πρότυπα και οι προδιαγραφές των θραυστήρων εμπορικών σημάτων Jinma, σφαίρα αλέθουν, ταξινομητές, μαγνητικοί διαχωριστές, απομακρύνοντας το νερό οθόνες, γραμμικές οθόνες, μηχανές διαλογής, τροφοδότες, κάθετοι μύλοι κυλίνδρων, κ.λπ.

Μεταξύ τους, 17 προϊόντα έχουν λάβει τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Μεταξύ τους, ο μύλος θραυστήρων και σφαιρών έχει κερδίσει πολλές εθνικές τιμές.
 

Τα προϊόντα πωλούνται σε όλη τη χώρα και εξάγονται στη Ρωσία, τη Μογγολία, τη Νότια Κορέα, τη Χιλή και άλλες διεθνείς αγορές.

 

Είμαστε μέλος της βαριάς ένωσης μηχανημάτων της Κίνας, μέλος της συντετριμμένης και αλέθοντας ένωσης, μέλος της ένωσης μηχανημάτων μεταλλείας, και μέλος της ένωσης μηχανημάτων οικοδομικών υλικών της Κίνας. Έχουμε συμμετάσχει στη διατύπωση διάφορων προτύπων κατασκευής εξοπλισμού.

 

Οι αρχές της επιχείρησης είναι: Πρώτης τάξεως ταλέντα, πρώτης τάξεως διαχείριση, πρώτης τάξεως μηχανή, πρώτης τάξεως ποιότητα, πρώτης τάξεως τιμή.

 

Ειλικρινά ελπίδα να επιτευχθεί η φιλική συνεργασία με σας.

Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Εταιρικό Προφίλ 0

Τα πλεονεκτήματά μας:

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1971 και έχει μια ιστορία περισσότερων από 40 ετών. Η πλούσια εμπειρία και η ισχυρή δύναμη είναι η αρχική εγγύηση για την ποιότητα εξοπλισμού και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Βρισκόμαστε στο τρίγωνο του Πεκίνου, Tianjin και του Tang, με την ανώτερη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά. Είναι 180 χιλιόμετρα μακρυά από το λιμένα Tianjin (3 ώρες με το αυτοκίνητο) και μπορεί να εγγυηθεί την έγκαιρη παράδοση.

 

Επιλέξτε τις άριστες πρώτες ύλες. Τα υλικά χάλυβα επιλέγονται από τους γνωστούς εσωτερικούς κατασκευαστές ως προμηθευτές για να εγγυηθούν πλήρως τη χημική σύνθεση των πρώτων υλών και τις μηχανικές ιδιότητες του εξοπλισμού.

 

Ακριβής δοκιμή προϊόντων. Η συγκόλληση είναι ηλεκτροσυγκόλληση δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, και κάθε συγκόλληση επιθεωρείται από έναν ανιχνευτή ρωγμών (υπερηχητικό

ανίχνευση ρωγμών). Μετά από να περάσει τη δοκιμή, θα συνεχιστεί στην επόμενη διαδικασία.

 

Αφότου ολοκληρώνεται κάθε εξοπλισμός, θα εγκατασταθεί και τρέξιμο στο εργοστάσιο για να εξασφαλίσει σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού προτού να φορτωθεί και να σταλεί.
Μετά από τη θερμική επεξεργασία, τα πετώντας ανταλλακτικά επεξεργάζονται στη μηχανή στο εργοστάσιό μας για την επεξεργασία. Μετά από την επεξεργασία, το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης θα διευθύνει την ποιοτική επιθεώρηση και θα ραγίσει την ανίχνευση.

Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Εταιρικό Προφίλ 1

 

Q&A:

 

 

Q1: Γεια, είστε κατασκευαστής μηχανημάτων μεταλλείας;

Απάντηση: Ναι, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής της μεταλλείας μηχανή. Η επιχείρησή μας καλωσορίζει τους πελάτες για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή.

Q2: Πόσο καιρό είναι η περίοδος εξουσιοδότησης εξοπλισμού σας; Η επιχείρησή σας παρέχει τα ανταλλακτικά;

Απάντηση: Η περίοδος εξουσιοδότησης μας μηχανή είναι ένα έτος. Για εκείνους που φορούν τα μέρη, εγγυώμαστε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας μέρη για πολύ καιρό.

Q3: Πόσο καιρό παίρνει για να παραδώσει;

 Απάντηση: Η παραγωγή αρχίζει συνήθως μετά από να λάβει την προκαταβολή. Μικρός μηχανή είναι εγγυημένος για να παραδοθεί μέσα σε έναν μήνα. Μεγάλης κλίμακας μηχανή είναι εγγυημένος για να παραδοθεί μέσα σε 2-3 μήνες.

Q4: Παρέχετε μηχανή λειτουργία καθοδήγηση;

Απάντηση: Ναι. Έχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς για την καθοδήγηση εγκαταστάσεων, ανάθεσης και λειτουργίας.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : JINMA

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ιδρύθηκε Έτος : 1971

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Πιστοποιήσεις Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Πιστοποιήσεις Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Πιστοποιήσεις Κίνα TANGSHAN MINE MACHINERY FACTORY Πιστοποιήσεις
οριζόντιος μύλος σφαιρών

ISO9001 πιστοποιημένη οριζόντια αλέθοντας μηχανή μύλων σφαιρών

Υγρός οριζόντιος μύλος 80kw σφαιρών υψηλής επίδοσης για τις χρυσές εγκαταστάσεις

Ορυκτός εξοπλισμός επεξεργασίας μηχανών μύλων σφαιρών πρώτης ύλης 18.5kw-2300kw

Μηχανή θραυστήρων κώνων

Μηχανή 30kw 55kw θραυστήρων κώνων ανοίξεων μεταλλείας με τον τύπο μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος

Θραυστήρας κώνων μεταλλείας μείωσης με τη ρύθμιση απαλλαγής 13mm19mm

Αμμοχάλικου λιπών συγκεκριμένη κώνων θραυστήρων αποδοτικότητα συντριβής μηχανών τέλεια

πλυντήριο άμμου

7.5KW βιομηχανική μηχανή πλυντηρίων άμμου με την κατανάλωση νερού 20t/H-150t/H

280tph-500tph πλυντήριο άμμου ροδών κάδων, εξοπλισμός πλύσης άμμου μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος

Μεγάλο πλυντήριο άμμου όγκου επεξεργασίας για τη βιομηχανία ορυχείου λατομείων

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μύλος σφαιρών μεταλλείας προμηθευτής. © 2021 - 2023 ballmillmining.com. All Rights Reserved.